Teven

SHADOW Ned. Veteranenkampioen 2015 is drager van L2-HGA en VRIJ van HC, zij is uit de combinatie NED KAMPIOEN CHELMSTOCK NEVER THE LAST en  BELGISCH KAMP. / DEENS + INTERNATIONAAL KAMP. TRUE MONA LISA PORT ERIN (imp. polen) en zij komt uit de kennel bij Marjon en Gerard Branten van de kennel SENNYARDS.
Ook met SHADOW hebben we UITMUNTENDE Show resultaten behaald en zij heeft in middels 2 nestjes gehad, waarvan wij uit het eerste nest MISS PERSONALITY IVY LOVE OVER GOLD hebben aan gehouden en uit het 2 de nest hebben wij IS THIS LOVE ZIGGY LOVE OVER GOLD aan gehouden.Wij hebben onze reu DYNAMIC BLACK ONIX LOVE OVER GOLD aangehouden uit het 1 ste nestje van Shadow en wij hebben hem geplaatst bij EDWIN en ANNET in Tiel. Zij Showen Marley zoals hij genoemd word zelf op show! Annet doet dit met hele goede resultaten  inmiddels is hij  Nederlands Jeugdkampioen '10 Dit heeft hij behaald op de leeftijd van 14 maanden te WIJCHEN!!!

En nu is er inmiddels ook weer een teefje die bij ons in de kennel blijft: EXPLOSIVE PASSION LOVE OVER GOLD dit is eigen fok en komt uit onze Miss Personality Ivy Love Over Gold X King Of The Ring Of Red Passion, zij is nu 30-05-2016, 10 weekjes jong! Later meer over ons teefje!

           Klik op de foto voor stamboom
                                           Collage Shadow 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MISS PERSONALITY IVY LOVE OVER GOLD, zij is drager van L2/HGA en VRIJ van HC!  Zij is geboren 13/10/2009 uit de combinatie SHADOW X SILKSTAFF´S BLACK STORM. Ook gaan wij met haar naar SHOW waar zij UITMUNTENDE RESULTATEN behaald!

Klik op de foto voor stamboom
IVY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


IS THIS LOVE ZIGGY LOVE OVER GOLD, zij is drager van L2-HGA en VRIJ van HC! 

Zij is uit de combinatie SHADOW X JUST A DREAM OF MAKSDOGGIES NJK´10.  Zij is een half zusje van Ivy. Zij is nu 2 jaar en 4 maand, ze is een hele lieve teef en ze heeft een geweldig karakter!. Ook is ze al naar show geweest en heeft ze een prachtig keurverslag gekregen. 

Klik op de foto voor stamboom


RUNNING INDY LOVE OVER GOLD is een geweldig staffordje met een eigen karakter, zeg maar een behoorlijk karakter zit er in, het is een hondje met gebruiksaanwijzing, maar dat mag de pret niet drukken. zij is 8 jaar oud geweest en is een nest zus van onze AMAZING TEMPA LOVE OVER GOLD. Zij komt uit de combinatie STAFFARDICK WONDERFULL JOY X SPIKE. Zij geniet van het ouder worden en is af en toe een behoorlijke slaapmuts


Klik op de foto voor stamboom

 IndyIndy

 

 

 

 

 
 
 

AUTHENTIC-STAFFS SWEET DAY DREAM zij is VRIJ van L2-HGA en VRIJ van HC.
Abby komt uit de combinatie van ons eigen gefokte reu AMAZING TEMPA LOVE OVER GOLD X BLOOM van de kennel AUTHENTIC STAFFS. Zij is een heerlijke schoot hond met een geweldig karakter.

Klik op de foto voor stamboom


Abby

 

 

ABBY

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb